4 PAȘI CĂTRE BUZE MAI PLINE ÎN MOD NATURAL

4 PAȘI CĂTRE BUZE MAI PLINE ÎN MOD NATURAL

Buzele mari au devenit un fenomen în ultimii ani. Deși numeroase persoane apelează la injecții cu acid hialuronic pentru a-și mări buzele, aceste proceduri pot fi riscante și costisitoare. Înainte de a te gândi la măsuri drastice pentru a avea *buze mai pline*, urmează pașii noștri către buze mai senzuale în mod natural și fără efecte secundare.

1. Exfoliază-ți buzele

Buzele uscate reflectă mai puțină lumină, ceea ce le face să pară mai mici. Începe cu exfolierea buzelor folosind un exfoliant special sau doar puțin balsam pentru buze și o periuță de dinți. Gomajul va stimula circulația sângelui și va crea automat impresia de buze mai pline, cu o culoare mai intensă.

2.Folosește corector

Cu mișcări de tamponare, aplică puțin corector pe buze, depășind ușor conturul acestora. Corectorul va crea un efect similar unei pânze albe, însemnând că vei putea aplica ruj pe buze depășind puțin conturul acestora, fără a obține un look fals. Însă, înainte de a aplica ruj…

3.Conturează-ți buzele

Conturează-ți buzele folosind o culoare apropiată de cea a rujului. Trasează conturul buzelor peste corector și conferă-le definire depășind ușor linia acestora. În interiorul acestui contur vei aplica rujul, ceea ce trebuie să creeze deja iluzia de buze mai pline.

4.Conferă culoare buzelor

A sosit momentul să îți colorezi buzele. Pentru precizie, folosește o pensulă specială și aplică nuanța dorită în interiorul conturului buzelor. Pentru un efect 3D, poți aplica luciu de buze peste culoare. La final, trebuie să te bucuri de buze mai pline în mod natural!

Close Menu