10 modalități dovedite de a face bani rapid

10 modalități dovedite de a face bani rapid

1. Efectuarea strategiilor de bani: conduceți către Uber sau Lyft
Companii precum Uber și Lyft oferă o oportunitate excelentă de a câștiga bani rapid. Veți avea nevoie de o evidență de conducere curată, o mașină nouă și un permis de muncă oriunde v-ați afla. Dacă aveți toate aceste lucruri, puteți lucra atunci când puteți, fie în miezul zilei în timpul orei de vârf sau în orele slabe ale nopții de weekend. Alegerea este a ta.

2. Strategii pentru a câștiga bani: Deveniți participant la cercetarea de piață
La universitate, am participat la multe studii de piață. Sunt bani foarte rapizi pentru muncă mică. Companiile care caută avize ale consumatorilor cu privire la diferite produse și servicii vă pun în cameră pentru a vă primi părerea. Acesta este.

Aceasta implică, de obicei, scrierea sau exprimarea opiniei dvs., răspunsul la sondaje sau sondaje sau întreruperea unui grup de discuții. Mecanica nu contează prea mult. Ideea este că poți avea încredere în ea din când în când. Focusgroup.com este doar o companie în căutare de participanți.

3. Strategii de creare a banilor: vânzarea de cărți și jocuri vechi pe Amazon
Amazon ușurează listarea și vânzarea cărților, jocurilor și echipamentelor vechi pe piața ta. Puteți câștiga mai mult de câțiva dolari dacă aveți manuale scumpe la colegiu. Asigurați-vă că cărțile sunt în stare bună. Dacă încercați să vindeți cărți care se distrug sau jocuri zgâriate, primiți recenzii negative. Amintiți-vă, fiți conștienți de toate defectele în avans, indiferent cât de mici ar fi și cât de puțini oameni îl observă.

4. Efectuarea strategiilor de bani: Vânzare sau vânzare tehnologii utilizate pe Craigslist
Piața de electronice folosite este uriașă. Puteți utiliza Craigslist pentru a partaja calea cu vechiul dvs. iPhone sau MacBook. Puteți câștiga un premiu pentru aceste tipuri de electronice. Unii oameni au văzut chiar și obiecte care le cumpărau și le revând.

Puteți utiliza, de asemenea, un site web precum Gazelle pentru a vinde telefoane folosite, indiferent de ce aveți. Companii de acest gen au creat întregul model de afaceri de cumpărare și actualizare a telefoanelor uzate. În orice caz, vă puteți aștepta să obțineți bani relativ decenți relativ repede dacă aveți aceste obiecte în casa dvs.

5. Strategii pentru a câștiga bani: Efectuați sarcini cu TaskRabbit
TaskRabbit vă permite să vă conectați cu o piață existentă de oameni care caută ajutor la temele locale. Sarcinile nu sunt întotdeauna mici. Această platformă (împreună cu altele) oferă sarcini mai mari, cum ar fi remodelarea caselor.

Amazon intră în activitatea de activitate cu Amazon Home Services. Aceste servicii variază de la patch-uri foarte mici la sarcini mai mari, mai implicate, care ar necesita eforturi considerabil mai mari.\

6. Efectuarea strategiilor de bani: livrare PostMates
Prin PostMates poți câștiga bani în condiții adverse și nici nu ai nevoie de o mașină, doar de o bicicletă pentru a le livra în orașe și centre urbane mai aglomerate. O folosesc adesea pentru a obține mâncare din locuri speciale care nu sunt livrate, dar pot fi folosite pentru multe lucruri.

PostMates afirmă pe site-ul său web că puteți câștiga până la 25 USD / oră pentru livrări. În acest proces, puteți obține, de asemenea, câteva sfaturi, așa că este o alegere excelentă pentru cei care caută ceva în timpul liber, la fel și marile aplicații de partajare a direcțiilor care rulează magazine de aplicații peste tot.

7. Strategii pentru a face bani: contracte de proprietate inversă
Du-te, crezi că e prea scump, nu. Puteți inversa contractele de proprietate fără a avea vreodată acces la proprietate. Nu este o încercare de a repara, ci de a asigura contractul și de a-l vinde părții interesate. Acesta este.

Puteți face doar câteva sute de dolari pentru a deschide depozitul. Există companii dedicate să vă învețe cum să o faceți, cum ar fi REWW. Este bine să câștigați puțini bani, dar este, de asemenea, potențial altceva.

8. Strategii pentru a câștiga bani: vânzare pe CafePress sau Etsy
Dacă puteți crea articole digitale, le puteți vinde pentru profit pe un site precum CafePress. Puteți face acest lucru doar cu unele programe de proiectare. Acestea pot include logo-uri personalizate, fraze de inspirație și alte modele actuale sau moderne care atrag masele.

Puteți angaja un designer care să vă ajute, dar mai aveți nevoie de idei. Acest lucru funcționează cel mai bine dacă înțelegeți designul, dar nu necesită cheltuieli generale. Articolele sunt tipărite și livrate la cerere. Pur și simplu primiți o parte din venit. În mod similar, puteți vinde și articole pe Etsy.

9. Strategii pentru a câștiga bani: Răspundeți la întrebări JustAnswer
Oameni care doresc cunoștințe online. JustAnswer (și mai multe site-uri similare) permite medicilor, avocaților, tehnicienilor și altor persoane cu cunoștințe să obțină un venit mic, pur și simplu răspunzând la întrebări ale unor persoane care altfel ar trebui să plătească o sumă considerabilă pentru aceste răspunsuri.

Această platformă este o resursă excelentă pentru oameni. De asemenea, este profitabil (pentru timpul petrecut) dacă doriți să câștigați puțin bani în grabă. Nu vă așteptați să vă răspundeți la întrebări, dar aici sau acolo puteți câștiga câțiva dolari dacă sunteți în custodie.

10. Efectuarea strategiilor de bani: face concerte Fivver
Indiferent de tipul de serviciu oferit, îl puteți oferi Fivver. Acest lucru este excelent pentru servicii digitale, cum ar fi design grafic, design web, creare scurtă de clipuri audio sau video, editare, înregistrare etc.

Fivver s-a extins cu doar 5 dolari pe concert. Fiverr Pro reunește cel mai bun talent de pe platforma sa. În funcție de abilitățile tale, te poți descurca foarte bine aici.

Close Menu